Tietokoneen kanssa ihmetellessä menee koko ilta. Mutta tämä on hauskaa ja uutta. Mikä ihmeen blogilista? Ai sinne voi antaa omia tietojaan? Tänään on paistanut aurinko, ja mielikin on iloinen. Näen ikkunasta naapurin vapaasti rehottavan pellon, jossa kasvaa mesiangervoa ja maitohorsmaa, hiirenvirnaa ja mitä lie kaikkea. On pitänyt sitäkin käydä kuvaamassa, ehkä tätä varten huomenna?

Kävin tänään hevosen kanssa maastolenkillä. Ratsastimme keskelle vinttikoirien juoksukilpailua. Onneksi mukana oli naapuriponi, joka vähän rauhoitti meidän kuumaa neitiämme, (vai oliko niitä kaksi, toinen satulassa ja toinen satulan alla?) hauskaa vaihtelua tavallisiin tallipäiviin. Ja eilen tallilla kävi yksi ystäväni korjaamassa vinksahtanutta istuntaani. Hevonen nautti, kun onnistuin istumaan hetkiä sen selässä ihan niin kuin pitääkin. Ulkona olemisesta tulee ihmeellisen pirteäksi. Ja hevosen kanssa on kaikista parasta olla ulkona!

Kotona on ollut sitä tavallista, rakennusjätteiden lajittelua ja siivoamista, lapsille ruokaa ja halauksia, mies katsoi jotain dokumenttia kun karkasin tähän koneelle. Ja olen tässä jo sen ajan istunut, että dokumentit on menneet, pitäisi kai minunkin.